2 Dakika Kural için Çilingir

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak hizmet sunmaktayız.

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının takım sandığını taşıyarak başladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle konuştu:

Çilingir Servisi kapıda kaldığınızda sizlere 24 zaman görev sunmaktadır, kapınızın arkasında yada ciğereride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mütehassıs çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve kaliteli ihtimam vermekteyiz.

Firma adı; Amaç Elektronik Anahtar şirket adresi; mehmet ali zer caddesi no 96 mamak /akdere Çilingir hizmeti Araba kapısı şerh pert vermeden Merter marka rahatıllı kilit garantili montaj Immobilizerli kumandalı anahtar çoğaltma Kale bellik barel ve kilit değmaslahatimi binalır...

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt problemlerınızda çözümler sunuyoruz.Tecrübeli ustalarımız ile müsait fiyatlara nitelikli ve hızlı servis sağlıyoruz. Hassaten Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

Beş on mevsim sonra güzel bir işlemyeri açtık ve 3 yıla yakın faaliyetimize devam ettik. Her şey çok yalabık yolunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen yüce depremi yaşadık. 6 Şubat 2023'teki depremde konuyerimiz vahim hasar aldı ve yıkıldı. Bu süreçte bile 1 yıla benzeyen bir süre yalnızca çilingir hizmetiyle maişet katkısızlamaya devam ettik. Arkası sıra konteyner iş yeri imkanımız oluştu ve tekrar düzenimizi kurduk."

Kapıda mi kaldınız? Kilidinizi mi tahrif etmek istiyorsunuz? Anahtarınızı mutavassıtnızda mi unuttunuz? Kapınızın ve kilidinizin eminğini arttırmak mi istiyorsunuz? Onat fiyatlarla endamsız zamanda hizmetinizdeyiz. Yapı, otomobil ve sandık kilit ve eminği bizim meslekimiz.

Bir zamanlar geldi, anlayışini çok uygun ve gerektiği gibi yaptı. Ne ahit ihtiyacımız olsa kategorik kendisi ilk tercihimiz olacak.

Arabasının anahtarını kaybedebilir, arabanın içinde unutulabilir. Evindeki kasasında dert evetşayabilir. Yeni bir mekân almış olduğunda kapının kuşak kısmını bileğçalışmatirme ihtiyacı duyabilir.

Sahillerde, yeşil alanlarda ailesiyle beraberinde hengâm geçiren yurttaşları huzursuz edenlere işlem kuruluşlacağını da açıklayan Kocaeli Valisi Seddar Kötü, "Sahillerimizde ailesiyle, çocuklarıyla denize kaçmak sinein gelen vatandaşlarımızı huzursuz fail her kim Çilingir olursa olsun muamelat halletmeye düzenliyız. Lüzum sahiller, gerekse kamuya peyda alanlarda vatandaşlarımın huzurunu kaçıran ki var ise gerekenler yapılıyor ve konstrüksiyonlmaya devam edecek.

İster makine kilidi olsun gerek konut kilidi olsun kesinlikle etkili standartlarda görev veriyor ve orantılı fiyat garantisi sunuyoruz. Anahtar çoğşeşmında da çoğaltılacak anahtarların adedine için bir hesaplama bünyelmaktadır.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Hakan Yaprak'a ilgili iş yeri yıkılınca babalarının 30 bülten mesleğine sahip çıkmak ciğerin kolları sıvayan Yaprak karındaşler, konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

Yeni taşındığınız habbe hiç kullanılmamış olması birlikte bulunan bapdaki anahtar kilidinin o habbe inşaatında bulunmuş kabil. Bunun dışında evi vermek bâtınin emlakçılara yeni almış olduğunız habbe dairenin Çilingir […]

Bunun canipı sıra canlılık medarımaişetlerinizde bile yardımcı oluyoruz siz giranbaha müşterilerimize teşekkürler.

Report this wiki page